Peditel - sfat medical pediatric non-stop

Suntem singurul serviciu de asistență pediatrică telefonică gratuită în regim non-stop din România, call-center înființat în 2014 de Fundația Părinți din România. Ne adresăm tuturor părinților, cărora le oferim sfaturi medicale profesioniste pentru afecțiuni fără risc vital pentru sănătatea copilului, la orice oră din zi sau din noapte.

Medicii noștri dedicați acordă, cu calm și răbdare, asistență pediatrică de triaj și de primă intervenție. Scopul nostru să îți liniștim temerile și să te ajutăm să alungi sau să ameliorezi simptomele copiilor tăi până la consultul unui medic pediatru sau de familie.

Oferim doar sfaturi pentru situații care nu pun viața copilului în pericol. Nu suntem un serviciu de urgențe, în aceste cazuri te rugăm să apelezi numărul unic de urgențe 112 sau să te adresezi Unităților de Primiri Urgențe.

Ajută-ne să oferim asistență pediatrică de calitate cât mai multor copii din toată țara. Cu sprijinul tău, prin serviciile oferite am putea scădea cu peste 10% numărul total de copii care ajung, la nivel național, în Unitățile de Primiri Urgențe.

Orice donație, mai mică sau mai mare, ne ajută să ne continuăm și să ne extindem activitatea.

  • 542 RON
    Ammount pledged
  • 442 RON
    Ammount donated
Moving for this campaign
You can support this campaign donating using the following link:
You can support this campaign by transferring using the info below:
IBAN:
RO07INGB0000999902391059
Owner:

*Please add in the payment details champorhero Name of the campaign for easier tracking of the donations.

Create A Hangout

x